Facebook Badge

Thursday, May 20, 2010

Tak Kuasa Aku...

Kalo sekali wat announcement tuh takpe la gak...

Tapi kalo da berkali-kali wat announcement dan terpaksa (sebenarnyer lebih tepat lagi dipaksa) turun naik dari ofis ke basement carpark just semata-mata untuk alihkan kete sendiri saper yang tak marah kan!!!

Lot parking punyer la banyak tapi banyak yang di'khas'kan untuk mereka-mereka yang pada perkiraan ak memang tak layak pun dapat lot parking...

Ak sedar yang ak nih cuma golongan pekerja bawahan jer...

Tapi nak wat camner kan, THE POWER IS NOT IN MY HAND!!!

So, ak pun malas nak peningkan pale nak kene tawaf 3 tingkat basement carpark opis ak just semata-mata nak dapatkan 'sekangkang kera' ruang untuk parking kete ak...

Ak terpaksa wat camni jer la...


Haa...tuh la saper soh 'reserved'kan lot parking yang melambak tuh untuk KENDERAAN J*****N"!!!

17 comments:

taufiq helios said...

sabar ye..abg ni mcm marah gegile ni..hee~

Lazyf said...

Taufiq : x marah pon...geram jer...huhuhu

gadis comel said...

lawa tulisan... hehe..

Lazyf said...

Gadis comel : ehehehe...tq2!!!

Nazra~ said...

apa kata len kali wat sticker lekat trus :P

Afzainizam said...

Untuk tatapan sahabat semua ~~~@@@~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

soory lama tak ziarah kat sini, sorry...sibuk sangat sekarang

emmmm pasal parking ni mmg dah cukup sakit hati... kat tempat kerja aku pun hanya ade petak yang kecil.... itu pun jadi rebutan sekarang ni aku naik motor aje parking pun senang... lantak lah orang nak kata aku miskin janji nama aku tak jadi popular dek kerana parking kereta

adlanadil said...

ha3..lwak la ksah anda ni..tapi meletakkan notis tu satu perkara yg bjak jugak..tpi ade riskonya..keta anda mungkin bersiko tinggi untuk dicuri..coz org bleh tolak camtu je..he3

Lazyf said...

Nazra : ok gak idea wat sticker tuh...xyah da nk selit kt wiper lg dah kan...hehehe

Afzainizam : aku teda motor...hmm nek bas pun ok gak...xyah nk penin2 pale nk carik parking da pasnih...hehehe

Adlanadil : sblm org2 itu tolak kete sy nih...die kene tgk saiz bdn sy dulu...pas2 tpulangla samada "ader bran" nk tolak @ x pas2...hehehe

taufiq helios said...

lama xmanjerit kat sini...warkhhhhhh..haha

Lazyf said...

Taufiq : kok dek kau la jang...hahaha

Afzainizam said...

Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
sorry agak tertinggal entry ko lah ... aku sibuk sikit sekarang... ni ade free masa sikit aku layan blog ko sorry ye...

eeemmm rasanya betul gak cadangan ko tu lagi bagus pun naik bus... syarikat bus pun boleh untung nanti kan... tempat ko tu jenis metro parking ke

Lazyf said...

Afzainizam : aku keje kerajaan kt Putrajaya...parking kt basement bangunan jer...hehehe

jane said...

hahahahahahah


coool=)

Blithe Spirit said...

dang.aku xpernah rasa lagi macam tu.tp aku memang benci part cari parking time sesak2 n nak cpt

Lazyf said...

Jane : yeah...hehehe
Blithe : samer la...tp nk wat caner kan...redha sajer!!!

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Weeeehhhh sorry lama betul tak ziarah beb aku amat sibuk sekarang....

Wehhh ko kerja kat bagunan ape ye .. banyak bangunan kerajaan kat situ... beb aku selalu gak gi kat sana tu.... makan kat kafe bawah kat Pejabat Dept. Pertanian punya

Lazyf said...

Afzainizam : Kementerian Kesihatan Kompleks E Putrajaya...