Facebook Badge

Sunday, May 16, 2010

Gandingan Ideal...

Ingin tau rahsia "kecantikan" ak???

TIAP PAGI sebelum sarapan (ketika perut masih kosong) ak amalkan minum IgCo Colostrum Skim Milk...


TIAP MALAM sebelum tido ak amalkan minum Solfi Green Detox Fibre...


Solfi Green + IgCo...sememangnyer Gandingan Ideal!!!
 

Maklumat lanjut : http://sniworld.com/

12 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

TQ sbb follow my blog..

Lazyf said...

Duke : no problem... ;-)

Tijah said...

bleh kuwos tak? hikhik

Lazyf said...

Kak Tijah : InsyaAllah buleh tp kene rajin minum (konsisten) sambil rajin work-out skali (adatlah tuh kan kalo nk kuruih...hehehe)

Afzainizam said...

Salam Dari kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
http://firestartingautomobil.blogspot.com

Thanks beb datang bolg gua....

beb ini jenis makanan kesihatan ke.... adekah ia berasaskan susu kolestrom ... yup sekarang ni supliment untuk badan mmg banyak kita dapati... but mmg penting untuk badan kan....

Lazyf said...

Afzainizam :
Yer sama2...blog anda best!!!

Yezza...kedua-duanya adalah produk makanan kesihatan.

IgCo : susu awal lembu a.k. kolostrum 100% asli dari New Zealand yg diperkayakan dgn formula "sustained release" - yg pertama di dunia.

Solfi Green : minuman detox fibre yang diformulasikan di Jepun yg membantu dalam proses pembuangan (perkumuhan) serta membantu menjaga kesihatan n kecantikan kulit.

kucingorengemok said...

salam...
solfi tu kalau makan mesti lawas je kannn, legaaa :)

Lazyf said...

KOG : Yer btol!!!Mmg lawas sgt2!!!Sbb tuh la dinasihatkan minum di waktu mlm sblm tido kerana keesokan harinyer di waktu pg segala sisa2 toksik dlm bdn dpt disingkirkan dgn jayanyer...hehehe

taufiq helios said...

minum..minum..hee~ rasa shedap x?

Lazyf said...

Taufiq : 2-2 shedap!!!Nak cuba try raser?

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

eeemmm kira susu awal lembu lah tu.... sebenarnya susu tu susu yang keluar dari hari pertama hingga hari ke 3 lembu lepas beranak... yup kalau nak kirakan susu tu untuk anak lembu dapatkan antibody pada dirinya.... eeemmm sekarang susu tu dah di komesialkan

detox fiber tu baru aje member aku tunjukkan pada aku.... yup untuk perkumuhan habis lendir dalam badan dapat di keluarkan... kalau kita amalkan... thanks infor tu ye....

Lazyf said...

Afzainizam : yer btol... ;-)