Facebook Badge

Thursday, May 13, 2010

Side Income...

Tadi ak g la check kat website Nuffnang. Sajer la kan nak check brape "side income" yang ak perolehi sepanjang ak bergelar blogger suam-suam kuku sejak 9 March 2009...

Maka inilah hasilnyer...
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Maap la yer ak tak reti nak wat simbol anak panah tuh. Anggaplah simbol > nih sebagai anak panah...
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Huh...tambang bas Nadi Putra pergi balik pun tak lepas nih...uwaaaaaaaaaaaaa!!!

17 comments:

Zulfadzly said...

takpe..sikit2 lama2 jadi busut..

Lazyf said...

Zul : tamo tamo...kalo bole setinggi KLCC...hahaha

Lady Arween said...

usaha gigih la ek..sama cam saya..iklan pun suam2 kuku ja..bertahun la kot baru nk dapat cecah rm 50

jane said...

tahniah2!
lamaa2 byk ar tu..hee


nk gtau 9 mac tu besday saya
ngahhahahha;D

Lazyf said...

Lady Arween : tuh la pasal...xper suatu hari nnti ader la rezeki tuh...InsyaAllah

Jane : tq...la da belated da pun...hehe...pape pun happy belated day...;-)

gadis comel said...

bro, aku baru join jd blogger awl thn baru.. akaun aku baru ada rm 0.25..!!! bila nak jadi singgit nih.. haha

Lazyf said...

Gadis comel : awal thn ini (2010) kah???okla tuh dpt 25 sen. cam aku lg dasat. join dunia blogging nih da setahun lebey tp income 50 sen sajork...hahaha

gadis comel said...

weh, kiranya income aku agak mantop lah ek buat sorang insan yg baru bergelar blogger? haha/ boleh kayo dak? haha..

Lazyf said...

gadis comel : jika nawaitu anda betul serta berusaha tanpa mengenal erti putus asa, InsyaAllah anda akan bjaya...reti???hehehe...

gadis comel said...

nawaitu saumaqodin ek? ekekeke.

putus asa taktau, putus cinta tau. haha.

reti????

Lazyf said...

gadis comel : hmm...pape jelah...hahaha

gadis comel said...

sombongnya tuan rumah ni.. huhu..

Lazyf said...

gadis comel : pulak???huhuhu...

gadis comel said...

Bro,

sila check account noneng hang skrg. Aku punya account dah same amount dgn hang. Hahaha.. Berjaya.. Berjaya..

RM 0.25 up to RM 0.50. yahuuuu....

Lazyf said...

Gadis Comel : aku nyer sudah up menjadi RM0.75...x samer da ngan ko...hahaha

gadis comel said...

cisss... beza 0.25 sen lak.. akan ku kejar mu... haha..

Lazyf said...

Gadis Comel : kejar smpi dpt...hahaha