Facebook Badge

Tuesday, May 11, 2010

Spiral Fried Potato...

Ekceli lamer da nampak mende-alah nih kat pasar malam umah ak tapi tak jugak beli-beli. Tapi disebabkan oleh keinginan yang membuak-buak nak mencuba-rasa, maka malam tadi terbelila jugak sebab tingin sangat nak tahu aper yang specialnyer Spiral Fried Potato nih...





Presentation yang seakan-akan sate (sebab setiap keping hirisan kentang tersebut dicucuk pada sebatang lidi) dan diselaputi dengan curahan sos cili pedas, sos lada hitam n jugak mayonis. Kalo letak mayonis ajer pun OK dah...





Harga pun tak mahal la dalam 2 hengget jer secucuk. Banyak lak tuh tapi ak x abis makan pun sebab...



"PODEH NAK MAMPUIH!!!"

9 comments:

taufiq helios said...

wahaha ^^

sodapnyeeeeee...bak cikit

Lazyf said...

Taufiq : abis sudah...huhuhu

Lady Arween said...

sedap ja tgk.beli kat pasar malam mana? Nak try gak pi cari

ayin said...

wei mcm best jer,nape semban x jual bnda alah ni??terliur den

Lazyf said...

Lady Arween : nk kater sedap tuh bolelah jugak. bli kt Pasar Malam Kampung Batu Muda, Jalan Ipoh, KL...
Ayin : ko poie toghojah mano2 pasar tani. mano tau kok ado lak. makanan nih masih baru di pasaran...

StingRay said...

aku suka beli menda ni.memang sedap.tu versi pasar malam.


nak versi moden sket..ada kat ampang park.Tingkat bawah.Sebelah tmpat bayar parking. =} tapi rm4 lah harganya.situ ada 4 rasa..black pepper,cheese...2 lagi tak ingat.

Lazyf said...

Jamil : aku ske yg versi psr mlm sbb murah...hehehe...letak mayonis jer pun ok dah...x perlu black pepper sos segala pun xper... ;-)

taufiq helios said...

nk jugaaaaaa~

Lazyf said...

Taufiq : Nak yer?? Meh dtg ker Psr Mlm Kg Batu Muda...