Facebook Badge

Tuesday, June 29, 2010

Ma Lam Sin...

Ekceli ader banyak bende nak hapdet sebenarnyer dalam blog nih tapi
ketahuilah bahawa pada mase ini ak adalah sangat-sangat......
MA LAM SIN = MALASSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tapi... kalo hapdet pon ader ker orang nak baca...huhuhuhuhu!!!

17 comments:

zulfadzly said...

upah jer org type..ko tinggal sebut jer..hahaha

Lazyf said...

Zulfadzly : ok gak tuh...hahaha

gadis comel said...

ko upah aku je lah.. boleh aku merepek bukan2 dlm blog ko..


tp upahnye?



haha.

Lazyf said...

gadis comel : jahanam blog aku nnti kalo aku upah ko...hahahaha

Afzainizam said...

lama tak ziarah blog ko ni... uhhhh ko kalau nak upah orang mahal baik ko suruh aku aje yang buat boleh tak...

sorry bro lama baru datang blog ko aku agak sibuk sekaraang ni..sorry ye

Lazyf said...

Afzainizam : aku pun bz gak...tuh yg tade mase nk hapdet blog...FB jer aku on ari2...hehehe

Afzainizam said...



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

hahhhh ni aku singgah lah ni kat blog ko ni wehhhh...

aku sendiri jarang update blog aku ni... tah malassss kut... jangkitan dari kooo

Lazyf said...

Afzainizam : Hahahaha...samer la kite...

Aku der komen kt blog ko psl topic cat diamond & metallic tuh tp pesal ko delete post itu? :-(

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

minta keampunan bukan niat nak delete pun cuma... nak berikan laluan pada entry xcident kawan aku tu... kerana dia mengharapkan sokongan dari kangkawan.. sebabnya trouma teramat sangat masih tak hilang lepas exsident.. dan lepas dia tak dapat gerakkan tangan dia tu yang cedera kerana dikuatiri urat tangan putus... alhamdulillah sokongan dan doa ramai orang dia kembali dapat gerakkan tangan nya... harap maaf ye.. aku dah publishkan semula entry cat diamond tu...

Afzainizam said...

kalo Myvi agak2 warna aper yg bersesuaian dgn body Myvi yg montok tuh? (selain drpd warna yg disyorkan oleh pengilang kereta tsbt)
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

ok bro warna yang sesuai untuk myvi tu ye... aku ada tengok colour-colour yang bakal keluar untuk myvi kat show room produa... sekarang ni dah ada warna pink, hijau muda pucuk pisang, biru lima, dan orange... sekarang treand colour-colour funky pearl colour cam tu...

ok aku pernah nampak lah sebuah kereta myvi kat autoshow plak tapi memang aku respeck habis kagum sangat pasal owner tu cat pakai silver sparkling effect colour.. fohh nampak metellic dia kasar kasar cantik sangat tapi memang bajet mahal sangat...

aku syorkan kat kau... tak kisah lah warna apa pun ko minat kat myvi tu merah ke, biru ke hitam ke, tak kesah lah semua tu sesuai ngan Myvi.. cuma masa ko cat tu bubuh spacial effect colour kat cat kau tu... kau cakap kat kedai cat nak colour spacial effect... hah memang cantik kereta kau tu... nak kata pearl tak pearl nak kata 3D effect pun tak.. harga pun lebih kurang dengan pearl colour.. tapi ramai yang puas hati lah nga spacial effect ni...

Lazyf said...

Afzainizam : hahaha..aku gurau jer psl entry cat Myvi tuh...huhuhu

Kalo kdai ko dkt bole jer aku anta cat kt kdai ko...hehehe

Afzainizam said...

salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

tak kesah pun bro.. aku rasa aku wajib jawab.. kalau orang tanya tapi cepat atau lambat tu Insya Allah... tak kesah bro kalau ko tanya pun tak apa tak hantar kereta kat bengkel aku pun aku tak kisah... asal aku dapat memberikan kepuasan pada ko maksudnya jawab soalan ko... kira ko pelanggan lah kat blog aku ni...

kucingorengemok said...

wah, ejaan jawi tidak baku... sungguh mencabar!

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

lama ko tak update blog ko ni... wehhhh lama gak ko menghilang dari menulis blog mmmm malas betul lah kiranya ni

Lazyf said...

KOG : mmg sgt mencabar...hehehe
Afzainizam : mmg mls sgt2...hahaha

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

adlanadil said...

ade..sape ckap xde org baca