Facebook Badge

Wednesday, May 27, 2009

Monster vs Alien...

Mlm td ak ngan dak2 opis g nonton wayang Monster vs Alien...



Wayang stat kul 8.50pm tp ak n dak2 nih msuk kul 9.00pm sbb nunggu umat2 yg x smpi lg...



Ader kt 17 urang yg g nonton wayang nih tmskla ak...



Ak ngan dak2 opis nih g nonton wayang nih kt Golden Screen Cinemas a.k.a GSC kt Alamanda Putrajaya sbb da mmg dkat ngan opis ak...



Ak ngan dak2 opis ak g nonton wayang nih di bilik no. 4...



Wayang nih diklasifikasikan sbg U yakni Untuk Tontonan UMUM dan sesuai utk ditonton sempena musim cuti skola 2 minggu nih. So pd amak apak yg xder mender nk wat cuti2 skola nih, banjer ar ank uols nengok wayang nih hoccay!!!Dijamin mmg best banget!!!



Abis jew nonton wayang, ak ngan dak2 opis ak g minam2 kt Restoran Haji Tapah, Presint 14, Putrajaya...



Sekian laporan mlm td...

8 comments:

fArAh07 said...

wahh
best x cite ni
nk tgk gak
(T.T)
eh. tumpang lalu lalang ye
hehe

Lazyf... said...

best giler..g ar tgk...rugi woo kalo x tgk...don misz it...sile2 lalu xder tol pun...hehehe

Zen Eizan said...

best nyer, tgk wayang

Lazyf... said...

mmg best sbb citer best...huhuhu

Zen Eizan said...

zal, ni blog add aku yang baru, zeneuphoria.blogspot.com

Lazyf... said...

ok set...nnti aku add...

KiD said...

tak best laa citer Alien Monster..
Monster Inc lagi beshh..
gaggagaa
cak cak cak cak cak cak

Lazyf... said...

Upin Ipin lg beshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!