Facebook Badge

Tuesday, May 26, 2009

Fewel ispaLIZA...

Last nite ak ngan dak2 opis ak g mkn2 kt Restoran ISMAH (bukan ISMA AF7 hoccay!!!) kt area Taman Equine, Seri Kembangan berhampiran ngan AEON Jusco Equine Park. Restoran ini terletak di deretan rumah kedai antara IPD Subang Jaya (motip IPD Subang Jaya kt Tmn Equine???) n jugak Equine Home Gallery (pjbt jualan n rumah contoh) yg bersebelahan ngan Mc'Donald Taman Equine...



Tujuan ak n dak2 nih g mkn2 kt sini adlh sbb nk meraikan "kejayaan" sorang dak opis ak yg tlh bjaya dlm permohonannyer utk transfer ke negeri kelahirannyer di Perlis Indera Kayangan. Namer dier Ispaliza tp ak panggey Liza jew. Dier akn melaporkan diri di tmpt keje bru pd 1 Jun 2009 (next Monday)...



Lebih kurang 20+ dak2 opis ak yg dtg mlm td tmskla ak tp kalo nk diikutkan ak mmg xnk join mlm td sbb der slh sorang drpd yg dtg mlm td yakni dak opis ak (namer dirahsiakan) tlh mmbuat onar yg der sangkut-sangkutan ngan penganjuran event mkn2 nih yg btul2 wat ak terasa dgn sikap dier tuh...arghhhhh!!! Tp stlh mndpt nasihat dr bespren ak yakni follower blog ak nih gak (myblog-ayin.blogspot.com), maka ak pun g ar walaupun msih sentap lg ngan pangai dak opis ak tuh...grrrrrr!!!



Event mkn2 yg bmula pd jam 8.30 mlm td berakhir tpt pd jam 10.00 mlm sbb msg2 kene lik umah awal sbb sok nk keje. Pape pun millionan tengkiu diucapkan pd yg mnghadirkan diri pd mlm td tmskla ex-dak opis ak, Nashrul a.k.a Nash n jugak sorang blogger/follower blog ak merangkap somi kpd sorang dak opis ak, Hisham a.k.a KID (kid3247.blogspot.com)...

4 comments:

StingRay said...

1st time aku jumpa nasi goreng letak laici...


NASI GORENG ISMAH...cuba ko order tgk..aku da try...

hahaa..

Lazyf... said...

adoyaiiii....hahahahaha

KiD said...

buurrppp....
konyang sungguh malam itu..
All the best ispaLIZA aspalela...

p/s: Abg Din banyak bebenor citer nyer nak ajak mancing.. sampaikan terlupa kejap kunci rumah yang tertinggal dalam rumah... hahahahaa

Lazyf... said...

hahaha...taw xper...
Abe Deng tuh meme banyok cito weh...